ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ερωτήματα για την Ζαρίφη στο Epsilon TV

Η Κατερίνα Ζαρίφη στο Epsilon TV! Όμως, ο ερχομός της στο σταθμό γεννά πολλά ερωτήματα…
“Who’s asking?” … δηλαδή, ποιός ρωτά; Μα φυσικά όλοι εσείς που θα παίξετε με την  Κατερίνα, στο νέο, γεμάτο ανατροπές, πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι “Who’s asking?”.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων στο οποίο, για πρώτη φορά, σημασία δεν έχει η ερώτηση, αλλά το ποιος την κάνει!
Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στο.. στούντιο, εκείνος που τους ρωτά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου.
Τα 2 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους.
Και όχι μόνο….
Ποιος θα καταφέρει να μη παρασυρθεί από τον χείμαρρο που ακούει στο όνομα Κατερίνα Ζαρίφη και να παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του, επιλέγοντας και απαντώντας σωστά;
“Who’s asking?” με την Κατερίνα Ζαρίφη, έρχεται στο Epsilon TV.