ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αναστέλλει την έκδοση του ημερήσιου φύλλου της η «ΜΠΑΜ»

Στις 19 Μαρτίου κυκλοφόρησε η πρωινή εφημερίδα «ΜΠΑΜ», μια εκδοτική προσπάθεια σε μια εποχή δύσκολη για τα έντυπα πάσης φύσεως. Σήμερα μετά από περίπου ενάμισι περίπου μήνα κυκλοφορίας οι εκδότες Πέτρος Κουσουλός και Αγγελος Μπαταγκιώνης αποφάσισαν την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου. Η εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας (δεν μάθαμε ποτέ τις πωλήσεις της) «θα βγαίνει πλέον.. κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας με περισσότερες σελίδες και πολλά αποκλειστικά θέματα».
Σημειώνεται πως οι δύο εκδότες υπέγραφαν αρκετά από τα ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» που  μάλλον ήθελε να μοιάσει στην Βild. Σχετικά με την χρηματοδότηση της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» είχαν γράψει σε σχετικό σημείωμά τους: «Οι εκδότες της εφημερίδας είναι δυο νέοι άνθρωποι που προέρχονται.. από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Δυο άνθρωποι, οι οποίοι ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΥΠΟ)ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, αλλά και ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα,  με τις δικές τους οικονομίες και με προσωπικό ρίσκο.»