ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Η ΕΡΤ επιστρέφει στο κακό παρελθόν της;

Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος που έχει πάρει η διοίκηση της ΕΡΤ, συμπλέουσα με τη χειρότερη μορφή παλαιοσυνδικαλισμού, όπως καταγγέλλουν στελέχη και εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το τελευταίο διάστημα.
Δίχως να προσφέρει σχέδιο για ένα νέο πρόγραμμα, μια διαφορετική φιλοσοφία, με προγράμματα ΕΣΠΑ και προμήθειες... κολλημένες, οδηγείται σε αποφάσεις για.. Οργανόγραμμα και Γενικό Κανονισμό Προσωπικού, που βρίσκουν αντίθετες δημοσιογραφικές Ενώσεις, σημαντικά στελέχη της, αλλά και μερίδα εργαζομένων της.
Με τον... γνωστό τρόπο, περιλαμβάνοντας δηλαδή και σωστές διατάξεις, όπως η αναγνώριση προϋπηρεσίας όσων προσλήφθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα «Παυλόπουλου», κάτι που έχει συμβεί για όλους όσοι εργάζονταν στο Δημόσιο εκτός εκείνων της ΕΡΤ, στον ΓΚΠ περιλαμβάνεται και μια σειρά από... προκλητικές διατάξεις, ορισμένες εκ των οποίων είναι και αντίθετες με τη νομοθεσία.
- από εκτενές ρεπορτάζ του Σωτ. Μανιάτη στην ΕφΣυν (ολόκληρο ΕΔΩ)