ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Deal Αλαφούζου με Λάτση για ΣΚΑΪ

Δίαυλο επικοινωνίας με την Μαριάννα Λάτση έχει ανοίξει ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ και κάποια στιγμή, διακινήθηκε η πληροφορία που ήθελε την θυγατέρα του Γιάννη Λάτση να γευματίζει  στις εγκαταστάσεις των ραδιοτηλεοπτικών επιχειρήσεων Αλαφούζου στο Νέο Φάληρο.
Εσχάτως, τα σενάρια έχουν αναζωπυρωθεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας στον ευρύτερο χώρο των media.
Ως γνωστόν, η Λάτση τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει μέσω τρίτων προσώπων να επενδύσει στον χώρο του Διαδικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, συνέδραμε αρχικά το The Toc της Ελλης Στάη ενώ τώρα συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα που «τρέχει» την ελληνική έκδοση της.. «Huffington Post». Κατά καιρούς έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να εμπλακεί και στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο οι σχετικές συζητήσεις να έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, είχε ακουστεί ότι η Λάτση συζητούσε με τον ισχυρό άνδρα του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, την πιθανότητα να αποκτήσει μετοχική πρόσβαση στο κανάλι της Κάντζας.
Οι κουβέντες του παρελθόντος φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει εκ νέου, με τον Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη θυγατέρα του Γιάννη Λάτση. Η καλή σχέση των δύο πλευρών πιστοποιείται και από το γεγονός της υπερπροβολής της οποίας τυγχάνουν οι επιχειρήσεις του Ομίλου Λάτση από τον Ομιλο Αλαφούζου.
- πηγή: Παραπολιτικά