ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Υπομονή τέλος: ο Δ. Σούλτας μήνυσε τον Χειμωνά...

Tι απαντάει ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ

Mήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Χειμωνά, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας. Ο Θ. Χειμωνάς στο fb είχε αποκαλέσει τον δημοσιογράφο "γνωστό payroll του ΣΥΡΙΖΑ", που ηγειται μάλιστα και των υπολοίπων παπαγαλακίων.
Ο Δ. Σούλτας του ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, προειδοποιώντας τον μάλιστα ότι αν δεν το κάνει θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Ο Χειμωνάς αρχικά άλλαξε τη φράση "το γνωστό payroll" με την λέξη... "τσάτσος" και συνέχισε με τον χυδαιότερο δυνατό τρόπο την δυσφήμηση κατά του Δ. Σούλτα αναρτώντας επί 3 ολόκληρες μέρες στο προφίλ με διάφορους τρόπους, σε..
ελληνικά και αγγλικά τη φράση "Ο Δημήτρης Σούλτας δεν είναι payroll του ΣΥΡΙΖΑ"...
Ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του στο fb αφού αναφέρεται στα της μήνυσης κατά του Θ. Χειμωνά, ξεκαθαρίζει:
«Στα -πολλά- χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά ούτε έχω μηνύσει κανέναν, ούτε έχω μηνυθεί. Και δεν θα το έκανα και τώρα αν μιλούσαμε για έναν απλό χρήστη του fb. Αλλά όσοι ασχολούνται με την πολιτική (έστω και απολύτως αποτυχημένα) και θέλουν να αρθρώνουν δημόσιο λόγο θα πρέπει να ξέρουν ότι η δημόσια σφαίρα δεν είναι μια παιδική χαρά, όπου κάνουμε και κάποιες "σκανδαλιές" χωρίς καμία επίπτωση. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσουν ότι η λάσπη δεν είναι "κρίση", δεν είναι "διάλογος" δεν είναι "πλάκα". Θα πρέπει τέλος να το πάρουν απόφαση ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν λογοδοτούν σε κανέναν μηχανισμό, παρά μόνο στη συνείδησή τους. Όσων η συνείδηση, από την άλλη, είναι υπερβολικά ελαστική, έχουν τη δυνατότητα να λογοδοτούν και αλλού: στη Δικαιοσύνη.»
Στην ανακοίνωση της προσφυγής στη Δικαιοσύνη του Δ. Σούλτα απαντησε ο πολιτευτης του ΠΑΣΟΚ Θ. Χειμωνάς με ανάρτησή του στο FB: