ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

«Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω»

Ευαισθητοποίηση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει ο αγώνας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο που διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό για τη νοσηλεία της νεαρής κοπέλας σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής
Το κόστος για την νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένειάς της, ενώ την ίδια στιγμή η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσιών «στραγγαλίζει» τις ελπίδες της για την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειάς της.
Η σελίδα που δημιουργήθηκε για την 28χρονη Ντένια στο facebook αριθμεί ήδη πάνω από 10.000 μέλη μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Η ίδια αναφέρει:..
«Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
Δικαιούχος: Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου
SWIFT CODE: ETHNGRAA