ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Οταν ο Μπόμπολας εξόργισε τον Καραμανλή

Οξεία αντίδραση σε δημοσίευμα του Έθνους
 
Εξοργίστηκε (πρώτη φορά μετά από καιρό) ο Κώστας Καραμανλής με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος του Φώτη Μπόμπολα που τον ενέπλεκε σε σενάρια με τους Γλύξμπουργκ. Ο πρωην πρωθυπουργός έστειλε προσωπική επιστολή στην διοίκηση της εφημερίδας κάνοντας λόγο για ανυπόστατο και παραπλανητικό δημοσίευμα ενώ ζήτησε από τη διεύθυνση του Εθνους να ανασκευάσει το δημοσίευμα και να το διαψεύσει στο επόμενο φύλλο. Μάλιστα οανέφερε ότι σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων του...
Το δημοσίευμα έκανε λόγο για δείπνο στην Αθηναϊκή Λέσχη στο οποίο ήταν παρόντες ο.. Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμυνας.
Αναλυτικά η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού προς τη διεύθυνση της εφημερίδας Έθνος  έχει ως εξης:
«Κύριε Διευθυντά, στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.
Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου».