ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Χρ. Μαζανίτης: Ο Δ. Τσαλαπάτης με "κάρφωσε" στον ΑΝΤ1

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ του μέλους του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, Χρήστου Μαζανίτη. Ο δημοσιογράφος κατηγορεί τον συνάδελφό του και Α' αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τσαλαπάτη, ότι «λειτούργησε σαν χαφιές  ιδιοκτητών Μέσων Ενημέρωσης» (ΑΝΤ1)  και πως «με ψεύδη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει προσωπικούς λογαριασμούς με όσους τον αντιπολιτεύονται».
 Αναλυτικά η επιστολή του Χρ. Μαζανίτη:
"Τη στιγμή που η συνδικαλιστική δράση δημοσιογράφων στοxoποιείται καθημερινά από διάφορα κυβερνητικά και εξωκοινοβουλευτικά κέντρα και συγκεκριμένοι εργοδότες βάλουν κατά της ΕΣΗΕΑ, ο κύριος Δημήτρης Τσαλαπάτης, Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ πληροφορούμαι ότι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αήθους και χυδαίας συμπεριφοράς,.
 Συγκεκριμένα, όπως πληροφορήθηκα μετά το πέρας της έντονης συνεδρίασης του ΔΣ, την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016, ο κύριος Τσαλαπάτης τηλεφώνησε στην διεύθυνση του ΑΝΤ1, ζητώντας να μιλήσει με τον Γενικό Διευθυντή του Σταθμού, Στρατή Λιαρέλη. Δεν τα κατάφερε, λόγω..
φόρτου εργασίας του τελευταίου, κι έτσι μίλησε με τον διευθυντή ειδήσεων, Φίλιππο Φιλιππακόπουλο. Ο κύριος Τσαλαπάτης εξιστόρησε στον διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1, όσα ειπώθηκαν από εμένα μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, προσθέτοντας όσα επιπλέον φαντάστηκε έχοντας ως στόχο να καταδείξει ότι λειτουργώ κατά των εργοδοτών!!!
 Δεν είναι μόνο τα ψέματα που είπε, το οποίο αν και πολύ σοβαρό παράπτωμα θέτω σε δεύτερη μοίρα, αλλά το γεγονός ότι λειτούργησε εν είδη χαφιέ των ιδιοκτητών των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης ο οποίος με ψεύδη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει προσωπικούς λογαριασμούς με όσους τον αντιπολιτεύονται .
Αυτό και μόνο με αναγκάζει να δημοσιοποιήσω το γεγονός και να καλέσω το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αλλά και τα Πειθαρχικά  Όργανα της Ένωσής μας να λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την εργοδοτική  πρακτική του Α’ Αντιπροέδρου του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Σε περίπτωση που τα στελέχη του Antenna φαντάστηκαν τα όσα αναφέρω και πληροφορήθηκα καλείται ο κ. Τσαλαπάτης να τα διαψεύσει και να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους ώστε να αποδείξει ότι δεν είναι συνδικαλιστικός συκοφάντης που επιχειρεί να έχει συναλλαγές ή συναλλάσσεται με την εργοδοσία.
Σε κάθε περίπτωση καλώ το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να λάβει θέση για τις μαφιόζικου χαρακτήρα πρακτικές που επιχειρούν να εφαρμοστούν σε βάρος μου.
Με τιμή Χρήστος Μαζανίτης 
 Μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ"

- διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση της ΚΕΔ του Δ. Τσαλαπάτη