ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Βουλή καλεί Ψυχάρη...

...μετά τις αποκαλύψεις της «ΕΦ.ΣΥΝ.»

Να προσκομίσει αποδείξεις για το πόθεν έσχες του καλεί τον Σταύρο Ψυχάρη η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, μετά τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών» πως ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ δεν έχει κάνει δηλώσεις από το 2000 μέχρι και το 2008.
Η επιτροπή θα στείλει στον εκτελεστικό πρόεδρο του Οργανισμού και εκδότη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» επιστολή καλώντας τον να προσκομίσει αποδείξεις πως όντως κατέθεσε δήλωση πόθεν έσχες τα συγκεκριμένα έτη.
Στο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τίτλο.. «Ο "ξεχασιάρης" κ. Σταύρος» γίνεται, ακόμη, εκτενής αναφορά στην υπόθεση που ήδη «τρέχει» η δικαιοσύνη για την υπέρογκη δανειοδότηση του ΔΟΛ, όπου ο κ. Ψυχάρης έχει ήδη καταθέσει ως ύποπτος για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία.
Σημειώνεται ότι οι ορκωτοί λογιστές, με τους οποίους συνεργάζεται η επιτροπή της Βουλής, ελέγχουν ήδη τα πόθεν έσχες που έχει καταθέσει ο Σταύρος Ψυχάρης τόσο πριν από το 2001 όσο και μετά το 2009.