ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ο Βύρων και η ασυδοσία των νταβατζήδων

Με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων». Αυτό τόνισε με δήλωση του στο ΑΠΕ ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η «διαπλοκή» καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που «κοσμούν» κατ' επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΝΔ και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.
«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα..
"προσχήματα" δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της διαπλοκής, απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι» τόνισε ο Β. Πολύδωρας .