ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μαίνεται ο πόλεμος στον αθλητικό Τύπο!

Μπραουδάκης Vs Harddog

Ο διευθυντής του Goal χαρακτήρισε «πονηρή», υπέρ SportDay, είδηση του μπλογκ! O Harddog απαντά: Εμείς τους ξεμπροστιάσαμε με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για την απεργοσπαστική της προσπάθεια. Τα επίμαχα λινκ

«Η κυκλοφορία του Ιανουαρίου -5.500 καθημερινός μέσος όρος- κάλυψε τον στόχο που τέθηκε τον Δεκέμβριο όταν αποφασίσαμε τη μείωση της τιμής», αναφέρει για το Goal, την αθλητική εφημερίδα του «Πήγασου», ο διευθυντής του, Βαγγέλης Μπραουδάκης. Η αναφορά αυτή περιλαμβάνεται σε απάντηση που έστειλε ο ίδιος στο μπλογκ του Harddog, το οποίο με σχόλιό του είχε καταγγείλει ανάρτηση του Μπραουδάκη στο fb που ανέφερε για είδηση του μπλογκ ότι «έμοιαζε με δελτίο Τύπου» («Γιατί μας προσβάλλεις, Βαγγέλη;» ήταν το αρχικό σχόλιο).
Ο διευθυντής του Goal αφήνει να εννοηθεί ότι ο Harddog έκανε… αβάντα στην Sportday, την οποία, όμως, το μπλογκ με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα έχει «καρφώσει», κυρίως για την προσπάθειά της να σπάσει την πρώτη απεργία των δημοσιογράφων – αλλά και όχι μόνο γι’ αυτό (τα δημοσιεύματα.. έχουν αναδημοσιευτεί στους zoornalistas, αλλά και αλλού, έτσι ώστε έγιναν ευρύτερα γνωστά).
Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης χαρακτηρίζει την είδηση για το είδος της διαφημιστικής καμπάνιας της SD «πονηρή» και το μπλογκ (που τη δημοσίευσε) του απαντά, γράφοντας  ανάμεσα σε πολλά άλλα: «Τόσο ανόητη πονηριά είχαμε να αναδείξουμε το σχέδιό της (σημείωση: της SporDay) για διαφημιστική καμπάνια, μειώνοντας το Goal, όταν την Τετάρτη – ημέρα, πάλι, απεργίας του Τύπου – ανεβάζαμε ένα επιθετικό άρθρο με τίτλο «Οι απεργοσπάστες δούλεψαν, οι σελίδες έγιναν, η ΕΣΗΕΑ τι έκανε;».
Στο διαδικτυακό σχόλιο του Β. Μπραουδάκη υπάρχει συνοδευτική ανάρτηση «φίλου» ότι η είδηση είναι «κατευθυνόμενη», κάτι για το οποίο επίσης απαντά – ιδιαίτερα ενοχλημένο – το μπλογκ Ηarddog. Μαζί παραθέτει σειρά από λινκ δημοσιευμάτων του.
Οι… αλληλοαπαντήσεις, οι υποψίες και οι αναρτήσεις στο fb (αλλά και τα καρφιά από τις στήλες των ίδιων των εφημερίδων – όπως γίνεται από την SD κάποιες φορές) δείχνουν ένα μέρος του πολέμου που μαίνεται για την κυριαρχία στην κορυφή των κυκλοφοριών του αθλητικού Τύπου.
Το όλο θέμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορείτε να το δείτε, όπως αναρτήθηκε στον Harddog, ΕΔΩ:
http://harddog-sport.blogspot.gr/2016/02/goal-news-harddog.html