ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Το Ραδιόφωνο σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης

Στις 13 Φεβρουαρίου 1946, λειτούργησε για πρώτη φορά το ραδιόφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καθιερώνοντας, χρόνια μετά, την ημέρα αυτή ως Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.
«Το Ραδιόφωνο σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και Καταστροφών» είναι για την UNESCO το κεντρικό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου 2016.
Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα, «ζωντανεύουν» δύο ραδιόφωνα που σημάδεψαν τη σύγχρονη Ιστορία του Ελληνισμού στην πιο κρίσιμη, έκτακτη περίοδό της: ο Ραδιοσταθμός του Πολυτεχνείου και ο Ελεύθερος Ραδιοσταθμός της Πάφου.. (Ιούλιος 1974), από τον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος με το μήνυμά του διέψευσε τους πραξικοπηματίες της Κύπρου ότι ήταν νεκρός.
Στην εκπομπή «Εκ των υστέρων», ο Δημήτρης Παπαχρήστος συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, τη «φωνή» του Ελεύθερου Ραδιοσταθμού της Πάφου.
Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, 16:00-17:00
Εκπομπή: «Εκ των υστέρων»
«Το Ραδιόφωνο σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και Καταστροφών»
Live Streaming: webradio.ert.gr/proto
Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert