ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Τον «κάρφωσαν στα αφεντικά»

Aνακοίνωση της παράταξης Ενωμένοι Δημοσιογράφοι (ΕΣΗΕΑ)

Σας ενημερώνουμε ότι αμέσως μετά την χθεσινή ολοκλήρωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, μόλις  ο συνάδελφος Χρήστος Μαζανίτης έφθασε στον ΑΝΤ1 όπου εργάζεται, κλήθηκε από τον διευθυντή του να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής του δράσης.
Είχε προηγηθεί, όπως του δήλωσε ο διευθυντής του, τηλεφώνημα του Α΄ Αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τσαλαπάτη, με το οποίο ζητούσε εξηγήσεις για όσα είπε ο συνάδελφος.. στη συνεδρίαση!
Είναι η πρώτη φορά που εμείς τουλάχιστον πληροφορούμαστε τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές και προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι η συνδικαλιστική δραστηριότητα συναδέλφου «καρφώθηκε στα αφεντικά», με στόχο να πληγούν το έργο, οι δράσεις και να χειραγωγηθούν οι απόψεις του.
Τέτοιου είδους πρακτικές θα μας βρουν απέναντι, απ’ όπου και αν προέρχονται. Περιμένουμε από όλα τα μέλη του Δ.Σ. να τοποθετηθούν απέναντι σε τέτοιες πρακτικές, που στόχο έχουν την επαγγελματική διαβολή και τη συνδικαλιστική φίμωση.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ




- διαβάστε ακόμη: Ο μικρός από τον ΑΝΤ1 και η παρέα της Αντωνιάδου