ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ψυχάρης και το αεροπλάνο της γραμμής...

Mεγάλα ζόρια πρέπει να έχει ο Σταύρος Ψυχάρης με τον ΔΟΛ (δάνεια) και το Mega (δάνεια, αύξηση μ.κ. και άδειες) κι όπως φαινεται οδός διαφυγής δεν υπάρχει. Ασε που δεν του κλείνουν και ραντεβού στο Μαξίμου...
 Ετσι επιλέγει μέσω άρθρων του στο Βήμα να αφήνει αιχμές για... παπαγαλάκια, ανόητα κατά φύσιν και πολύχρωμα κατ' επάγγελμα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Φυσικά δεν παραλείπει, μέσω υστερόγραφου, να αφήσει υπονοούμενα για την τύχη των κυβερνώντων αναφέροντας και απαντώντας (δήθεν) σε ερώτηση αναγνώστη:
"Ο μόνος που έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είναι ο Κ. Καραμανλής. Το τίμημα της εξουσίας ήταν οδυνηρό. Εφυγε από την Ελλάδα με αεροπλάνο της γραμμής..."
Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη όπως δημοσιευτηκε στο Βήμα υπό τον τίτλο «Με αεροπλάνο της γραμμής...»:..
«Το Βήμα» την περασμένη Κυριακή έθεσε το ζήτημα της ενδεχόμενης προσφυγής στις κάλπες. Αμέσως τα παπαγαλάκια (ανόητα κατά φύσιν και πολύχρωμα κατ' επάγγελμα) έπιασαν δουλειά.
Εξορκίζουν τις κάλπες όσοι έχουν τον φόβο του μουντζούρη.  Αλλα έχουν υποσχεθεί και άλλα πράττουν. Στην περίπτωσή μας οι δύο βασικοί αντίπαλοι εμφανίζονται ότι προσβλέπουν σε εκλογικό θρίαμβο αν γίνουν πρόωρες εκλογές. Ο κ. Τσίπρας επαίρεται λέγων ότι έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις στις κάλπες και προεξοφλεί τέταρτον έπαθλον.
Ο νέος αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως βλέπει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και ετοιμάζει επίσημο ένδυμα για την ορκωμοσία του!
Το ενδεχόμενο των εκλογών θα τείνει να γίνει πραγματικότης αν συμβεί «ατύχημα» στη Βουλή. Η σημερινή κυβερνώσα πλειοψηφία είναι εύθραυστη και διέπεται από τη σφοδρή επιθυμία εκείνων που τη συγκροτούν να διατηρήσουν τη βουλευτική έδρα.
ΥΓ.: Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Ο μόνος που έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είναι ο Κ. Καραμανλής. Το τίμημα της εξουσίας ήταν οδυνηρό. Εφυγε από την Ελλάδα με αεροπλάνο της γραμμής...