ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Οι μετακλητοί του Σταύρου στη Βουλή

Δ. Τσιόδρας, Bασιλική Αποστολάκη, Μαρία Αντωνιάδου, Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ

Απάντηση στον Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, μετά από την επίθεση που δέχτηκε στο θέμα των μετακλητών δημοσίων υπαλλήλων, δίνοντας στη δημοσιότητα ΦΕΚ και Αποφάσεις, που δείχνουν διορισμούς ως "μετακλητών" στελεχών του Ποταμιού στο Γραφείο του Κόμματος στη Βουλή. Ανάμεσά τους τα ονόματα του δημοσιογράφου Δ. Τσιόδρα, της επιχειρηματικής εταίρου του Θεοδωράκη στο protagon Βασιλικής Αποστολάκη, της Μαρίας Αντωνιάδου (δεν είναι η πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ) και της κόρης της συζύγου του ιδρυτή του Ποταμιού Δήμητρας Χατζηεμμανουήλ.
Στην ανακοίνωσή του ο Χρ.Σπίρτζης αναφέρει:
"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θεωρούμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό, όπως άλλωστε γίνεται..
σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, οι ευρωβουλευτές να έχουν ως μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης τους.
Επειδή έχουμε δεχθεί πολλή λάσπη, τόσο από το «ΠΟΤΑΜΙ», όσο και από συνοδοιπόρους του όπως η ΝΔ για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και όχι μόνο, δίνουμε τα ΦΕΚ και τις αποφάσεις (ΦΕΚ 811/13/11/2015, απόφαση ΥΠΕΣ αρ. πρωτ: ΔΙΔΚ/Φ.61/14979, απόφαση ΣΤΑΣΥ Α.Π: 6959 16/4/15, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Π: 6959 16/4/2015, απόφαση ΣΤΑΣΥ 1983 συνεδρίαση 680/30-3-15, ΣΤΑΣΥ Αρ.ΠΡΩΤ: 4313 10/03/15, απόφαση ΣΤΑΣΥ Α.Π: 13456 16/7/14, ΥΠΟΜΕΔΙ ΑΠ: 20633 23/10/2014) και ρωτάμε, το ΠΟΤΑΜΙ και τον κ. Θεοδωράκη:
Είναι με απόφασή σας διορισμένοι στα γραφεία σας στη Βουλή ως μετακλητοί:
Ο υπ. Βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Δημήτρης Τσιόδρας;
Η κ. Αποστολάκη, η οποία όλως τυχαίως ήταν και εταίρος σας επιχειρηματικός στο PROTAGON;
Η υποψήφια βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Μαρία Αντωνιάδου;
Επίσης ρωτάμε όσον αφορά στην υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, κ. Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, αποσπασμένης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη.
Πώς εξηγούν ότι την απόφαση ενέκρινε ο κ. Παπαθανάσης, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ και νυν γενικός Διευθυντής της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.
Οι σχέσεις και επαφές του κ Σταύρου Θεοδωράκη με τη ΝΔ, και τον κ. Μητσοτάκη είναι φανερό ότι έχουν ρίζες από πολύ παλιά…"