ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αρπάχτηκαν Καραμήτρου - Μπουλούκος στο Mega

Oι περικοπές έφεραν εντάσεις και επεισόδια ανάμεσα στους δημοσιογράφους του καναλιού (και η διοίκηση τρίβει τα χερια της).
 Αναδημοσιεύουμε από ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών σχετικά με τα τεκταινόμενα και τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξ αιτίας των περικοπών στους μισθούς:
H ένταση στο Mega που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Mega σχετικά με την απόφαση για τις περικοπές μισθών και τις συνελεύσεις που ακολούθησαν, έχει πλέον μεταφερθεί και σε προσωπικό επίπεδο. Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας έγιναν τουλάχιστον δύο πολύ σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε συντάκτες, οι οποίοι διαφωνούσαν σχετικά με τις κινητοποιήσεις. Το πιο άγριο ίσως ήταν αυτό μεταξύ της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου και του αθλητικού συντάκτη Δήμου Μπουλούκου.
Ο τελευταίος, όπως και το σύνολο σχεδόν του αθλητικού τμήματος, διατύπωσε δημοσίως την..
πρόταση να αποκλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί σκληρή απάντηση από τη Μ. Καραμήτρου και τα πράγματα να φτάσουν σε σημείο που χρειάστηκε παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.
Το αθλητικό τμήμα είναι αυτό που πρωτοστατεί στην αποδοχή των προτάσεων της εργοδοσίας, καθώς είναι το πλέον επίφοβο στην περίπτωση μειώσεων στο προσωπικό, μιας και είναι μεγάλος ο αριθμός των απασχολουμένων και ελάχιστος ο χρόνος προβολής αθλητικών γεγονότων, αφού το Mega έχει αποσυρθεί πλέον από τον ανταγωνισμό, καθώς δεν μεταδίδει διεθνείς διοργανώσεις, όπως παλαιότερα.