ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΕΣΗΕΑ: Οι απειλές της «Χρυσής Αυγής» δεν πτοούν τους δημοσιογράφους

Η Ενωση των δημοσιογράφων της Αθήνας (ΕΣΗΕΑ), με αφορμή τις απειλές που εκτόξευσε βουλευτής της ναζιστικής-εγκληματικής «Χρυσής Αυγής» από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου κατά των δημοσιογράφων, καταγγέλλει στον ελληνικό λαό το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού, που πηγάζει από την εγκληματική ιδεολογία του.
Η ΕΣΗΕΑ, τιμώντας τους Έλληνες δημοσιογράφους, που με όλες τους τις δυνάμεις, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους, πάλεψαν κατά των φασιστών σε όλους τους καιρούς, δηλώνει την αποφασιστικότητά της να υπερασπιστεί, χωρίς καμία υποχώρηση στους εκβιασμούς και τις απειλές των ανθρώπων ποτισμένων με μίσος, στοιχειώδεις και κατακτημένες με αγώνες δημοκρατικές ελευθερίες.
Υπογραμμίζει πως μετά την ανοιχτή κάλυψη εγκληματικών πράξεων από τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, οι «προειδοποιήσεις» και οι απειλές τους στρέφονται κατά πάντων, και πως κάθε στάση σιωπής ή ανοχής απέναντί τους συνιστά εκ των πραγμάτων συνενοχή. Οι δημοσιογράφοι με..
ρεπορτάζ, άρθρα και σχόλια θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τη δραστηριότητα του ναζιστικού αυτού μορφώματος και τους διαβεβαιώνουν ότι θα είναι πάντοτε μπροστά τους.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους σε διαρκή επαγρύπνηση, και δηλώνει αποφασισμένη να βρίσκεται στο πλευρό κάθε πολίτη, εργαζόμενου και δημοσιογράφου που στοχοποιείται.