ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

«Επιασε πάτο» το Etv - Kλάματα στο πλατό

Βατερλό για την Στεφανίδου - «Συμφορά» και για την Ντορέττα στο Mega

Χαμηλές τηλεθεάσεις και μονοψήφια ποσοστά για τις εκπομπές του ΕTV παρά τις «χρυσές» μεταγραφές. Με το που ξεκίνησε ο ανταγωνισμός με τα νέα προγράμματα των μεγάλων καναλιών, ήρθε ο -αναμενόμενος, εδώ που τα λέμε- καταποντισμός και τα πρώτα χαμόγελα (την περίοδο που «έπαιζαν» χωρίς αντίπαλο και έβλεπαν πού και πού διψήφια νούμερα) διαδέχτηκαν η απογοήτευση κι ο εκνευρισμός.
Οι ισχυρές κυρίες της TV, οι οποίες έκαναν «χρυσές» μεταγραφές το καλοκαίρι ελπίζοντας ότι θα φέρουν την... άνοιξη στο κανάλι της Εθνικής οδού, λίγο ακόμα και ακουμπάνε πάτο. Τα μονοψήφια ποσοστά στα νεανικά κοινά (που κυρίως ενδιαφέρουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς λόγω διαφημιστικής πίτας) έχουν γίνει καθημερινά στις live εκπομπές του ETV με το που ξεκίνησε το κανονικό πρόγραμμα των ανταγωνιστών.
Η Ναταλία Γερμανού ίσως είναι η πιο δικαιολογημένη απ' όλους, αφού από την αρχή ήξερε ότι θα είχε να αντιμετωπίσει την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο μένει τόσο πίσω στην τηλεθέαση, που..
την ξεπερνούν ακόμη και σίριαλ που μπορεί να παίζονται σε χιλιοστή επανάληψη. Το βράδυ της Τρίτης, το «Parole»της Ανίτας Πάνια έπιασε μόλις 6,2 στα νεανικά κοινά και 9,5 στο γενικό σύνολο.
Εκείνη που έζησε... βατερλό ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η εκπομπή της οποίας «φούνταρε» σε θεαματικότητα με το που μπήκε στο πρόγραμμα το «Λόγω TiVis» του Alpha, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Αρκεί να πούμε ότι προχθές, Τρίτη, τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο κανάλι Ε στις ηλικίες 15-44 σημείωσε η ελληνική ταινία «Ο παλιάτσος» -ούτε καν πρώτης διαλογής φιλμ- με 7,8%. Από κει και πέρα, το... χάος!

Μαύρα «Καλημερούδια» στο Mega
Οσο για τη μάχη της ψυχαγωγίας το πρωί; Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κάνει... περίπατο απέναντι στα «Καλημερούδια» του Mega, με την ψαλίδα τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά να έχει ανοίξει και να έχει «κλειδώσει» υπέρ των πρώτων.
Αρκεί να πούμε ότι προχθές ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σημείωσαν 29% στο σύνολο και 32% στο 15-44, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα της Ντορέττας Παπαδημητρίου (που έφερε σε δύσκολη θέση την καλεσμένη της Ελένη Καστάνη, η οποία έβαλε τα κλάματα, αφού θυμήθηκε την αδελφή της) ήταν 16,7% και μόλις 13,5%. Κάπως έτσι, βέβαια, είναι τα ποσοστά και τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίζει το Megaλο Κανάλι, στην περίπτωση που θέλει να παίξει «στα ίσα» τους αντιπάλους του.

- πηγή: εφημερίδα Espresso