ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Το μοντέλο κι ο Θεσσαλονικιός

Και εκεί που έκανα ζάπινγκ, νάσου μια γνωστή ανδρική φιγούρα να πηδάει στον αέρα προσπαθώντας να αποφύγει τα πυρά (πλαστικές σφαίρες «nerf gun») μια ξανθιάς που επίσης ίπταται. Ολα αυτά σε αργή κίνηση, με άμεση παραπομπή  σε εφημερίδα του ΔΟΛ και με την υπόμνηση ότι έρχεται τον Νοέμβριο...
Ο λόγος για το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Mega με τον τίτλο «Τι νέα;», την οποία παρουσιάζουν μια ξανθιά δυναμική ρεπόρτερ (Δέσποινα Βλεπάκη) κι ένας απερίγραπτος τύπος (Κώστας Γιαννακίδης).
Ο Θεσσαλονικιός Κώστας Γιαννακίδης μέχρι και την προηγούμενη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αρχισυντάκτης στα «Καρντάσιανς» όπου εμφανιζόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο πλατό για να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας.
Η πρώην εστεμμένη (Μις Ελλας 2007), μοντέλο, παρουσιάστρια καιρού στο Mega, Δέσποινα...
Βλεπάκη -μετά και την συνέντευξη με τον Βαρουφάκη που την έκανε ευρέως γνωστή- βλέπει το όνειρό της (να κάνει εκπομπή με τον Γιαννακίδη) να γίνεται πραγματικότητα.
Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την εκπομπή «Τι νέα», να εντάσσεται στην απογευματινή ζώνη, τελικά τα πλάνα άλλαξαν και έτσι θα βλέπουμε τον Γιαννακίδη και τη Βλεπάκη στη βραδινή ζώνη του Μega.
Η θεματολογία της εκπομπής; Το πιο ανατρεπτικό δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης θα φωτίζει, λέει, με έξυπνο, διασκεδαστικό τρόπο, γωνίες από το μεγάλο κάδρο της επικαιρότητας και θα μιλάει στον θεατή για τάσεις και ρεύματα στην κοινωνία.
Ιδωμεν...