ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤ1: Οριζόντιες περικοπές και σε όποιον αρέσει!

Ποιος καταξιωμένος συντάκτης - παρουσιαστής δεν υπέγραψε μείωση και τα βρόντηξε

Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις εργασιακές συνθήκες και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς του στιλ «Οριζόντιες περικοπές 20% και σε όποιον αρέσει»  στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Μετά τις δεκάδες απολύσεις στο κανάλι των Κυριακού, που αποψιλωσε τον ενημερωτικο τομέα, η διοίκηση του σταθμού προχωράει σε νέες απλές(!) πρακτικές για να αποτελειώσει τους εργαζόμενους. Οσοι έχουν απομεινει στο κανάλι καλούνται ένας – ένας στο γραφείο της διεύθυνσης (Λιαρέλης) για να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χαρτιά και να υπογράψουν: είτε το ένα με τη νέα σύμβαση και τη μείωση του 20% είτε το άλλο με την απόλυση σε όποιον διαφωνεί! Ενας από αυτούς που διαφώνησαν ήταν.. κι ο αθλητικός ρεπόρτερ και παρουσιαστής Κυριάκος Καψής που δεν αποδέχθηκε άλλη μία μείωση του μισθού του και προτίμησε να αποχωρήσει αξιοπρεπώς.
Την ίδια ώρα, όπως γράφει το enimerosi24, διαλύθηκε η ομάδα που εργαζόταν στο Audio Text του καναλιού, ανάμεσα τους ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, αλλά και η αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου, Ναντίν.
Σημειώνεται ότι από 1η Νοεμβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού μειώνεται περίπου κατά μισή ώρα και θα ολοκληρώνεται στις 8:38.