ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Eρχεται το φιλόδοξο αθλητικό σάιτ του Β. Παπαθεοδώρου

Ποιοι το στελεχώνουν - Οι μεταγραφές, οι συνεργασίες και ο ισχυρός επενδυτής

Το μεγάλο, πολλά υποσχόμενο και δημοσιογραφικό πλούσιο αθλητικό σάιτ που ετοιμάζει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου με τη στήριξη ισχυρού επενδυτή (όχι του Αλαφούζου όπως αρχικά λεγόταν) υπολογίζεται να βγει στον «αέρα» αρχές Δεκέμβρη – ή, τουλάχιστον, αυτός είναι ο στόχος. Το δημοσιογραφικό σχήμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με αξιόλογες συνεργασίες και «πρώτων» ονομάτων, αλλά και έμπειρων σε σάιτ στελεχών. Κρούσεις έχουν γίνει ακόμα και σε επιτελικούς εφημερίδων – ανεξάρτητα με το αν τελεσφόρησαν – ενώ ήδη υπήρξαν αποχωρήσεις από άλλες διαδικτυακές σελίδες για να προσχωρήσουν στο sportsdn ή sdna.gr όπως θα είναι η ονομασία του – αν και υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει, όχι όμως και το δεύτερο συνθετικό, το sdn, το οποίο αποτελεί τη βάση.
Στο δυναμικό της νέας ιστοσελίδας μεταπήδησαν και συντάκτες του gazzetta.gr (που επίσης έστησε..
ο Παπαθεοδώρου και εξελίχθηκε με κατακλυσμιαίους ρυθμούς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα) όπως είναι ο Γιώργος Βροντάκης και ο Μάκης Σταθάτος, δύο από τους πλέον έμπειρους και ικανούς στη ροή των θεμάτων.
ιαβάστε τα υπόλοιπα ονόματα και ολόκληρο το ρεπορτάζ στο harddog-sport