ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τίναξε στον αέρα όλο το πρόγραμμα του Alpha!

Τα νέα καπρίτσια της Σπυροπούλου που έκλεισε άρον άρον το «σπιτάκι» της - Τι συνέβη με τους άφαντους συμπαρουσιαστές και σκηνοθέτες

Περονόσπορος έπεσε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η αρχή έγινε με τις αποχωρήσεις αρχισυντακτών και λοιπών συντελεστών που έφυγαν άρον άρον λόγω της συμπεριφοράς και των καπρίτσιων της νεαρής ευνοούμενης τoυ αφεντικού του Alpha που θέλει να γίνει με το ζόρι παρουσιάστρια.
Σήμερα η Σπυροπούλου ξεκίνησε την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με μια ασυνήθιστη νευρικότητα και με απόντα τον συμπαρουσιαστή της Παύλο Σταματόπουλο, ενώ εμφανής ήταν η κάκιστη διάθεσή της. Μια ώρα αργότερα και μετά από κάποια κρύα αστειάκια με τον Μπούμπουρα και σιγοντάροντας μια άγνωστη νεαρή τραγουδίστρια (από κορμί φωνάρα...) έκλεισε όπως όπως την εκπομπή που τελείωσε στη μία το μεσημέρι και όχι στις 2 όπως τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα.
Στο ξεκίνημα της εκπομπής η Σπυροπούλου εξήγησε, πως ο Σταματόπουλος λείπει εξαιτίας προβλήματος υγείας που προέκυψε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως από το κοντρόλ απουσίαζε και ο σκηνοθέτης της εκπομπής Περικλής Βούρθης!
Η Σπυροπούλου μη μένοντας, λέει, ευχαριστημένη από τη ροή της εκπομπής, σε ένα από τα..    διαφημιστικά διαλείμματα γνωστοποίησε στους... αρμοδίους, ότι δεν έχει διάθεση να την ολοκληρώσει... Και έτσι το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», τελείωσε πρόωρα, τινάζοντας στον αέρα όλο το πρόγραμμα του σταθμού (ο αποκωδικοποιητής μάς έδειχνε πχ την ένδειξη «ταινία»  με την σημείωση πως «δεν υπάρχουν πληροφορίες προγράμματος»)
Το απόγευμα της Κυριακής ο Alpha -και μετά το νέο σούσουρο που ξέσπασε στους διαδρόμους του καναλιού- υποχρεώθηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για την διακοπή της εκπομπής, στην οποία αναφέρεται: «Ο Alpha ζητάει την κατανόηση των τηλεθεατών γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του προγράμματος της εκπομπής Σπίτι μου σπιτάκι μου λόγω προβλήματος υγείας που προέκυψε σε βασικό τεχνικό συντελεστή της εκπομπής».
Οι ειδήμονες περί των τηλεοπτικών δεν βλέπουν να συνεχίζεται για πολύ ακόμη η εκπομπή έχοντας ως κεντρική παρουσιαστρια την Σπυροπούλου καθώς τα πράγματα έχουν φτάσει στο μη παρέκει...