ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αδωνι, είσαι διπλά κορόϊδο...

Φίλης προς Γεωργιάδη: Αισθάνεσαι μαλ...ς  για τις ερωτήσεις που έκανες για την υπόθεση Καρατζαφέρη; 
 
Στη γωνία βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του MEGA, κατά την αντιπαράθεσή του με τον διευθυντή της εφημερίδας Αυγή Νίκο Φίλη.
Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που κατέθεσε το 2009 ο Αδ. Γεωργιάδης, ως βουλευτής τότε του ΛΑΟΣ, για να ζητήσει τον έλεγχο εταιρείας η οποία, όπως αποδεικνύεται σήμερα, ανήκει στον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη.
«Ο αρχηγός δεν μου είπε τίποτα τότε» υποστήριξε ο Γεωργιάδης με τον Φίλη να του απαντά «Είσαι διπλά κορόιδο. Τι είσαι; Ξεπλένεις; Άλλοθι του Καρατζαφέρη ήσουν, αυτό μου λες;».
Ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επέμεινε στην εκδοχή του, ότι δηλαδή δεν υπήρχε..
τέτοια περίπτωση λέγοντας ότι έστειλε και εξώδικο στην «Αυγή» ζητώντας να δημοσιευθεί η επίμαχη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. «Δεν με έβαλε ο Καρατζαφέρης» τόνισε ο Γεωργιάδης.
Τότε απάντησε ο δημοσιογράφος της Αυγής: «Πώς αισθάνεσαι σήμερα; Μ-α-λ-α-κ..; Πες μου πώς αισθάνεσαι;»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν απάντησε στον χαρακτηρισμό αλλά επανέλαβε: «Μα τα λεφτά τα είχε πάρει 9 χρόνια νωρίτερα από τότε που έγινε η ερώτηση στη Βουλή...»!

«Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται» ήταν το τελευταίο σχόλιο του Νίκου Φίλη.