ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τι κρύβει το ραντεβού Μαλέλη - Βρυώνη στο Κολωνάκι

Υπ' ατμόν ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Σε γνωστό κολωνακιώτικο στέκι συναντήθηκαν προ ημερών ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ΕΨΙΛΟΝ» (πρωην 902), Φίλιππος Βρυώνης, και ο διευθυντής του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης. Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές, οι δύο άνδρες εξέτασαν το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα, ο Βρυώνης φέρεται να πρότεινε στον δημοσιογράφο να αναλάβει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού, πρόταση που έδειξε να ακούει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Μαλέλης.
Με δεδομένα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τελευταίος στη συνεργασία του με το αφεντικό του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, δεν αποκλείεται ακόμη και πριν από τις γιορτές να τον..  δούμε να εγκαταλείπει το κανάλι του Φαλήρου. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι πιθανότητες να συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΨΙΛΟΝ» είναι πολλές.
Αλλωστε, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες την τηλεοπτική πιάτσα, το στυλ του καναλιού που έχει φτιάξει ο Βρυώνης ταιριάζει απόλυτα στη λογική Μαλέλη. Κάποιοι λένε ότι οι δύο άνδρες τα έχουν βρει σε όλα και ότι το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η αποχώρηση του τελευταίου από τον ΣΚΑΪ. (πηγή: Παραπολιτικά)