ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ποιοι δημοσιογράφοι δουλεύουν για την Αριάννα στην Ελλάδα

Διευθυντές, αρχισυντάκτες και συντακτική ομάδα
 
«Θα συνεργαστούμε με δεκάδες bloggers, γνωστούς και άγνωστους, για να ξεκινήσουμε έναν διάλογο με την κοινωνία που θα περιγράφει το παρόν έχοντας όμως το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Η επικοινωνία μας δεν θα σταματά σε ένα μόνο post αλλά θα συνεχίζεται καθημερινά μέσα από μία σύγχρονη μέθοδο διαλεκτικής, όπως θα έλεγαν και οι πρόγονοι μας, που το διαδίκτυο και τα social media μπορούν να προσφέρουν.
Όλοι όσοι εργαζόμαστε στην Huffington Post Ελλάδας θεωρούμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαμορφώσουμε όλοι μαζί έναν διαδικτυακό διάλογο, μία αξιόπιστη με ήθος και μέτρο ειδησεογραφική ιστοσελίδα».
Τα παραπάνω αναφέρει σε σημείωμά της η διευθύντρια έκδοσης της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, Σοφία Παπαϊωάννου. Η μέχρι τώρα δημοσιογράφος του Alpha (άραγε θα συνεχίσει την εκπομπή της;) πλαισιώνεται από μια δυναμική, όπως την χαρακτηρίζει, ομάδα που απαρτίζεται από τον διευθυντή σύνταξης, Νίκο Άγουρο, τον σύμβουλο έκδοσης Παύλο Τσίμα, τους αρχισυντάκτες.. Φώτη Νάκο και Δέσποινα Τριβόλη. Την υπόλοιπη συντακτική ομάδα συμπληρώνουν οι: Μαρίνα Δεμερτζιάν, Αννα Καττή, Αγγελική Κουγιάννου, Κώστας Μαυραγάννης, Κατερίνα Νανοπούλου, Στέφανος Νικήτας, Γιάννης Μπελεγρίνης, Κατερίνα Πρίφτη και ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Πιτταράς ενώ υπάρχει και θέση Γενικής Διευθύντριας της Huffington Post Greece, που την κατέχει η Ανίτα Στεφάνου.
Σε εμάς πάντως φαίνονται λίγοι (στον αριθμό) για να τρέχουν ένα τέτοιο «θηριώδες» πόρταλ. Εκτός αν οι παραπάνω δημοσιογράφοι είναι μόνο αυτοί που φαίνονται και υπάρχουν και άλλοι από πίσω... Γιατι ας μην ξεχνάμε πως ο Μάρης της 24media είναι ιδιοκτήτης τουλάχιστον άλλων 17 σάιτ στην Ελλάδα που απασχολούν αρκετό κόσμο...