ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ολα τα δεδουλευμένα εδώ και τώρα!

Kαι στο σάιτ της Ελευθεροτυπίας, το enet.gr, αναρτώνται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Μίνωος όπως και τα σχετικά έγγραφα «αλληλογραφίας- επικοινωνίας» ανάμεσα στη... διοίκηση, τον εκδότη Χάρη Οικονομόπουλο και τους εργαζόμενους.
Ετσι μετά την ανακοίνωση της περασμενης Παρασκευής για την τριήμερη απεργία, στο enet σαν πρωτο (και μοναδικό) θέμα «παίζει» η νέα «24ωρη απεργία στην Ελευθεροτυπία», με το κείμενο της ανακοίνωσης των Ενώσεων:
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Τρίτης, 18 Νοεμβρίου 2014. Τα.. 
Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας όσον αφορά την εξόφληση των οφειλών προς τους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές εννέα (9) μηνών. Οι Ενώσεις ζητούν την καταβολή όλων των δεδουλευμένων των εργαζόμενων αμέσως.