ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Χατζηνικολάου: «Ο Τράγκας προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για το Real Group»


Προκλήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από μηνύματα ακροατών τού Real fm να κάνει σχόλιο για τον Γιώργο Τράγκα και τα πεπραγμένα του, αλλά το αρνήθηκε γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός». Αναφέρθηκεωστόσο στις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί λόγω της «επιθετικής συμπεριφοράς» τού εκλιπόντος, και έκανε μια αποκάλυψη που εντυπωσιάζει. Ότι δηλαδή ο Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.
«Δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» είπε και υποστήριξε ότι οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες».
Ο Τράγκας έφυγε από τον Real fm με άσχημο και επιθετικό τρόπο, όπως ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του. «Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού» είπε.