ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Νέα σύμβαση με το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο: Πλήρης κάλυψη για τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ


Την πλήρη κάλυψη παροχών δευτεροβάθμιας περίθαλψης και ιατρικών εξετάσεων από πανεπιστημιακούς παρέχει στους ασφαλισμένους του ο ΕΔΟΕΑΠ, με τη νέα σύμβαση που υπέγραψε με το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.
Το Ευγενίδειο, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και πλησίον του ΕΔΟΕΑΠ, στελεχώνεται από πανεπιστημιακούς καθηγητές, με μεγάλη εμπειρία και σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Για αυτό και στην κλινική εφαρμόζονται όλες οι νεότερες διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις. Διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.
Δεν λειτουργεί με καθεστώς εφημερίας, για αυτό και όλα τα χειρουργεία δρομολογούνται κατόπιν προγραμματισμού. Πλήρης κάλυψη παρέχεται και για τις χημειοθεραπείες.
Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ καλύπτονται, μέσω της νέας σύμβασης, και για τα απογευματινά ιατρεία του Ευγενιδείου, επίσης, με πανεπιστημιακούς καθηγητές. Η κάλυψη αφορά το 100% της ιατρικής εξέτασης και ο ασφαλισμένος καταβάλλει μόνο για τυχόν εξετάσεις τη συμμετοχή του, βάσει του κρατικού τιμολογίου. Με τιμές κρατικού τιμολογίου διενεργούνται και οι γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις, δηλαδή ο ασφαλισμένος καταβάλλει μόνον τη συμμετοχή του βάσει του παραπεμπτικού.