ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου


Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, η ιδιοκτήτρια & CEO της Frontstage, του No.1 ραδιοφωνικού ομίλου της Ελλάδας (Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3, Kids Radio 88.6), τιμήθηκε χτες, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, με το βραβείο “Γυναικείας Επιχειρηματικότητας”, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του θεσμού που αναδεικνύει τις δυναμικές πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών της χώρας.
Στο σύντομο χαιρετισμό της, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου παρουσία του Πρωθυπουργού, η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου επεσήμανε:
«Το νόημα αυτής της κατηγορίας βραβείου για μένα είναι να αναδείξει κάποια από τα όλο και αυξανόμενα παραδείγματα γυναικών που έκλεισαν τα αυτιά τους σε παγιωμένες προκαταλήψεις για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και που μέσα από τα βιώματά τους μπορούν να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες να τολμήσουν, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τις ιδέες και το όραμά τους. Οι 56 εργαζόμενοι της FRONTSTAGE και εγώ, σας ευχαριστούμε για την τιμητική διάκριση. Είμαστε όλοι άνθρωποι που αγαπάμε να δουλεύουμε για το ραδιόφωνο και τον πολιτισμό.
Η χαρά μας, είναι η αγάπη και η ικανοποίηση των ακροατών και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την ίδια αφοσίωση και το ίδιο πάθος.
Ευχαριστώ και πάλι τον ΕΒΕΑ. Είναι μεγάλη η τιμή
».