ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Μετά τον Χατζηνικολάου ανανέωσε και ο Παπαδάκης με τον ΑΝΤ1


Ένα από τα σημεία αναφοράς στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, κι ένα πρόσωπο που είναι συνυφασμένο πια με την ιστορία του καναλιού, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμά του. Ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε την πολυετή συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, με τον τηλεοπτικό σταθμό όμως να μην αναφέρει στην ανακοίνωσή του, τον χρονικό ορίζοντα της νέας συμφωνίας του με τον δημοσιογράφο. Πριν λίγες ημέρες ο ΑΝΤ1 είχε ανακοινώσει ότι ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με  τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο», αναφέρει το κανάλι του Αμαρουσίου.