ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

«Και του χρόνου»: Η ευχή στον Μητσοτάκη και οι (υπερβολικές) αντιδράσεις


Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο συνέδριο «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα εποχή», το οποίο διοργανώνεται από το σάιτ ygeiamou της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ο πρωθυπουργός είχεμια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης με τον διευθυντή της εφημερίδας Μπάμπη Κούτρα και τον δημοσιογράφο δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα. Ο Μπάμπης Κούτρας στο τέλος της συζήτησης ξάφνιασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας του: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο του Πρώτου Θέματος για τα θέματα της υγείας και πραγματικά σας ευχόμαστε να σας έχουμε και του χρόνου σε αυτή τη θέση ως πρωθυπουργό».
Ο πρωθυπουργός με εμφανές ξάφνιασμα γέλασε αμήχανα και απάντησε: «Η ευχή σας είναι καλοδεχούμενη».
Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις (κάποιες υπερβολικές) ιδίως στα σόσιαλ μίντια και το διαδίκτυο,. Ανάμεσά τους και το σχόλιο στο twitter του e-tetradio που πιο ψύχραιμα αναρωτήθηκε:
"Κατηγορούν τον διευθυντή του Πρώτου Θέματος που ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη να κερδίσει τις εκλογές. Γιατί είναι κακές αυτές οι ευχές από τη στιγμή που τον υποστηρίζει; Το ίδιο δεν θα έκανε και ο διευθυντής μίας αριστερής εφημερίδας με τον Αλέξη Τσίπρα;"