ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Παπαδάκης για τα 100 εκατ. Τράγκα: «Δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτήν την περιουσία, όσο υψηλό μισθό κι αν παίρνεις»


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στις έρευνες για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά και τη δέσμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων και των τραπεζικών καταθέσεων που διατηρούσε τόσο ατομικά όσο και με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων αποτιμάται σε πάνω από 100 εκατ. ευρώ.
Σήμερα το πρωί, η είδηση σχετικά με τον Γιώργο Τράγκα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη να αναφέρει:
«Πάνω από 100 εκατομμύρια, 17 ακίνητα σε εμπορικές και πλούσιες περιοχές του πλανήτη. Το μεγάλο ερωτηματικό πώς βρέθηκαν αυτά τα χρήματα. Εγώ τον Γιώργο Τράγκα, τον ήξερα και μάλιστα πολύ καλά. Ως συνάδελφο. Δεν ήξερα δραστηριότητές του. Δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτήν την περιουσία, όσο και υψηλό μισθό να παίρνεις. Έτσι λοιπόν η Αρχή Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα δέσμευσε όλη την περιουσία του δημοσιογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως επίσης και τραπεζικούς λογαριασμούς».













«Τι ράβδοι χρυσού βρέθηκαν και τι δεν βρέθηκαν. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από 3 μήνες, μετά από ανώνυμη καταγγελία, και κατέληξε σε πόρισμα φωτιά. Εδώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, ότι μία τράπεζα που έχει ενσωματωθεί τώρα με μία άλλη τράπεζα έχει χαρίσει δάνεια ή ολόκληρο ως καταβληθέν ενώ δεν έχει καταβληθεί. Τώρα πώς γίνονται αυτά τα πράγματα.... Δεν δικαιολογείται και από τις δηλώσεις πόθεν έσχες. Είναι μία ιστορία που πραγματικά όλους μας εξέπληξε, όταν μάθαμε το ύψος της περιουσίας.

100 εκατομμύρια, σπίτια… Τι δυο ζωές, ούτε 150 ζωές δεν μας φτάνουν. Δεν είναι έτσι τα πράγματα» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1.