ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Φαβορί ο Χατζηνικολάου, ο στόχος του Σκαναβή και ο «τρίτος εκδότης» εφημερίδας που περιμένει


Λιγότερο από είκοσι ημέρες απέμειναν για τις εκλογές στην Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών που θα γίνουν στις 22 Ιουνίου με σκοπό την ανάδειξη επτά τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών του ΔΣ, καθώς και την έγκριση πεπραγμένων, ισολογισμού και απολογισμού χρήσεως 2021. Δυο από τα πιο δυνατά στελέχη της Ένωσης, που έχουν διατελέσει πρόεδροί της στο παρελθόν,κινούνται πιο δραστήρια για την διεκδίκηση της προεδρίας.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρείται φαβορί για την επικράτηση και επιδιώκει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή των μελών για να είναι πιο ισχυρός στις διεκδικήσεις της Ένωσης. Από τον άλλη, ο Αλέξανδρος Σκαναβής, που έχει την πείρα και τις γνώσεις για τις εφημερίδες που πνίγονται στα προβλήματα, ενδέχεται να είναι ηγετικό δίδυμο με Χατζηνικολάου, εφόσον το επιθυμεί και εκείνος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από των χώρο των εκδοτικών επιχειρήσεων, απέναντι και στους δύο κινείται τρίτος εκδότης (ημερήσιας εφημερίδας) ο οποίος σε συνομιλίες του αναφέρει ότι «επιθυμεί ανεξάρτητη και δυναμική ΕΙΗΕΑ που θα διεκδικεί και θα παίρνει αυτά που της ανήκουν». Όπως έχει εκμυστηρευτεί μελετάει τη διεκδίκηση της προεδρίας, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση και περιμένει τις εξελίξεις.
Η διεύρυνση των μελών της ΕΙΗΕΑ με τη συμμετοχή και εκδοτών εβδομαδιαίων εφημερίδων, δίνει στις ερχόμενες εκλογές ειδικό ενδιαφέρον. 
  • από το Harddog / δείτε ΕΔΩ ποιων (σαράντα) εφημερίδων εκδότες είναι πλέον τα μέλη της ΕΙΗΕΑ.