ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Είναι αποτυχημένη η ΕΡΤ;


Δεν ξέρουμε γιατί πανηγυρίζουν κάποιοι. Δεν ξέρουμε γιατί εξυμνούν την ΕΡΤ. Τι έχει καταφέρει δηλαδή η διοίκηση Γαμπρίτσου-Ζούλα; Εκτός φυσικά όλων αυτών που γνωρίζουμε στην τραγική ενημέρωση της ΕΡΤ με τους αποκλεισμούς, τα τοιχοκολλημένα ραβασάκια για τις ειδήσεις που δεν λέγονται, τους ψεύτικους ανταποκριτές και τις διαγραφές από την ΕΣΗΕΑ, τη λογοκρισία στο Πρώτο Πρόγραμμα, το βόλεμα όλων των Δεξιών κτλ.
Τις επόμενες μέρες μάλιστα, λέγεται, θα επισκεφθεί το ραδιομέγαρο και ο κ. Μητσοτάκης, να αυτοθαυμαστούν μεταξύ τους, για μία ακόμα φορά.
Κοιτάζαμε λοιπόν τα χθεσινά νούμερα και η ΕΡΤ ήταν τελευταία σε όλους τους δείκτες. Τελευταία σε ολόκληρο το 24ωρο με 4,5% τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού και 3,1% δυναμικό, τελευταία στο prime time με 3,5% στο σύνολο και 2,5% στο δυναμικό, τελευταία και στις ειδήσεις με 4,5% στο σύνολο και 3,5% στο δυναμικό.
Οσο για το Πρώτο Πρόγραμμα, άλλη τεράστια επιτυχία κι εδώ: είναι με διαφορά το τελευταίο ενημερωτικό ραδιόφωνο.
Πώς μπορεί να θεωρείται κάποιος επιτυχημένος και να πανηγυρίζει όταν είναι στον πάτο; Ποιο ιδιωτικό κανάλι θα κρατούσε το δίδυμο Γαμπρίτσου-Ζούλα και δεν θα το απέλυε μετά από τέτοιες επιδόσεις;