ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Με κορωνοϊό Μενδώνη και Στυλιανίδης


Mέσα σε μια ημέρα δυο υπουργοί της κυβέρνησης ανακοίνωσαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Η πρώτη ανακοίνωση ήταν από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε θετικός σήμερα το πρωί μετά από rapid test. «Χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Εφαρμόζω τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες», ανέφερε.
Λίγες ώρες μετά διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη διεγνώσθη θετική στον Covid-19.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η υπουργός είναι πλήρως εμβολιασμένη και έχει ήπια συμπτώματα ενώ εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, τις επόμενες ημέρες θα εργάζεται από το σπίτι.
Oι δύο υπουργοί είχαν βρεθεί μαζί  το περασμένο Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία για άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης επισκεπτών.