ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Έκοψαν την κάμερα και τις διαπιστεύσεις του Open από το Καραϊσκάκη

«Πρωτοφανές: Έκοψαν την κάμερα και τις διαπιστεύσεις του Open από το Καραϊσκάκη / Ο Λευτέρης Αυγενάκης τι λέει για αυτές τις πρακτικές;». Με αυτό τον τίτλο το ethnos.gr (του Ιβάν Σαββίδη) σχολιάζει το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να μην δεχθεί τα αιτήματα για διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων, αλλά και της κάμερας του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.
«Προφανώς ο λόγος είναι το γεγονός ότι το..
Μέσο είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, σε μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση παρεμπόδισης της δημοσιογραφικής εργασίας. Το πρόσχημα που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ένα ρεπορτάζ τσέχικης ιστοσελίδας (!) που έκανε λόγο για πρόταση στον τεχνικό της Σλάβια Πράγας, με τη διαφορά ότι από το κανάλι δεν υπήρξε καμία αναπαραγωγή ή αναφορά επί του συγκεκριμένου θέματος.» αναφέρει το ethnos.gr και συνεχίζει:
Αυτές οι γνωστές πρακτικές ωστόσο δεν έχουν καταγγελθεί μέχρι τώρα από τα αρμόδια όργανα, ενώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε και ποια είναι η θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για το γεγονός.
Υπάρχει μάλιστα σωρεία καταγγελιών ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκοψε κι άλλα Μέσα και δημοσιογράφους που προέρχονταν από τη Βόρειο Ελλάδα. Ευγενής άμιλλα, φιλοξενία μοιάζουν λέξεις άγνωστες για τη συγκεκριμένη ΠΑΕ...»