ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Γκαϊντές στο νέο Mega, Μανδαλίδης στο CNN Greece


Πριν λίγες ημέρες οι “Πρωινοί τύποι” του ΑΝΤ1, Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, αποχαιρέτησαν τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Βαγγέλη Γκαϊντέ, ο οποίος αποχώρησε από το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού.
****
Σήμερα έγινε γνωστό πως ο Β. Γκαϊντές εντάχθηκε στο δυναμικό του νέου καναλιού του..
Βαγγέλη Μαρινάκη (Mega- One) και αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης. Θυμίζουμε ότι ως διευθυντής σύνταξης είχε πάει στο υπό σύσταση κανάλι της Συγγρού και ο Γιάννης Σμυρλάκης (πρώην της Συντακτών) μετά την αποχώρησή του από την ΕΡΤ.
****
Ο Βαγγέλης Γκαϊντές είχε μακρά πορεία στο Mega, ξεκίνησε από το αστυνομικό ρεπορτάζ και προήχθη σε αρχισυντάκτη των δελτίων ειδήσεων, θέση που διατήρησε εως τον Αύγουστο του 2016, οπότε και λόγω επισχέσεων σταμάτησε η μετάδοση των δελτίων ειδήσεων στο κανάλι της Μεσογείων. Μάλιστα πριν από ενάμισι χρόνο ο δημοσιογράφος είχε ανοίξει και καφετέρια με το όνομά του επί της Λεωφ. Μαραθώνος στον Αγ. Στέφανο.
****
Νέο ξεκίνημα στo CNN Greece παρέα με έγκυρους και έμπειρους συναδέλφους στη μάχη της ενημέρωσης… Αυτό έγραψε στο fb ο δημοσιογράφος Γιάννης Μανδαλίδης ο οποίος από τις αρχές του μήνα ανέλαβε τη διεύθυνση του CNN.gr. Ο Μανδαλίδης που αποχώρησε προ μηνός από τον όμιλο των Παραπολιτικών μετά από 2,5 χρόνια, έχει διατελέσει επικεφαλής των διαδικτυακών Μέσων του ΔΟΛ και διευθυντής του in.gr.