ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Τροχονόμος ο Μητσοτάκης στο φιάσκο με τον υφυπουργό του

«Ο Πρωθυπουργός της αριστείας δεν τόλμησε να αποπέμψει τον υφυπουργό του παρά τις αποκαλύψεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μετά την παραίτηση του υφυπουργού Εξωτερικών Α. Διαματάρη, σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης «παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα ως τροχονόμος το φιάσκο με τον υφυπουργό του».
«Δεν είχε το θάρρος να τον διώξει παρά τις αλλεπάλληλες..
αποκαλύψεις για το πλαστό βιογραφικό του, ούτε για τον σύμβουλό του που διώκεται για κακουργήματα και έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον καλύψει δημόσια» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, που επικρίνει τον Μητσοτάκη επειδή δεν απέπεμψε τον υφυπουργό του.
Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
Ο Πρωθυπουργός της αριστείας παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα ως τροχονόμος το φιάσκο με τον υφυπουργό του.
Δεν είχε το θάρρος να τον διώξει παρά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το πλαστό βιογραφικό του, ούτε για τον σύμβουλό του που διώκεται για κακουργήματα και έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον καλύψει δημόσια.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του.
Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον διασυρμό του ίδιου και της κυβέρνησής του.