ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Με την ΕφΣυν δεν πρόκειται να πλήξετε...

Η δικαίωση και η δημοσιογραφική επιτυχία των Συντακτών της Κολοκοτρώνη 8

Από παλιά θεωρείται για μια εφημερίδα δικαίωση και ταυτόχρονα μεγάλη επιτυχία το να οδηγήσει με με τις αποκαλύψεις της εναν υπουργό σε παραίτηση. Αυτό έκανε η Εφημερίδα των Συντακτών που μετά και το σημερινό βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της εξανάγκασε..
τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον υφυπουργό Εξωτερικών Α. Διαματάρη. Για το συγκεκριμένο θέμα γράφει στο fb o αρχισυντάκτης πολιτικού της Εφημερίδας των Συντακτών Γιώργος Πετρόπουλος:
Δικαίωση της ΕφΣυν η αποπομπή Διαματάρη
Ύστερα από το σημερινό βασικό θέμα της ΕΦΣΥΝ η αποπομπή Διαματάρη (που όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίστηκε ως παραίτηση) ήταν μονόδοδρομος.
Ο κ. Μητσοτάκης άντεξε να κρατήσει τον άνθρωπό του και στην περίπτωση του ψεύδους περί μεταπτυχιακού και στην περίπτωση της χθεσινής αποκάλυψης μας ότι στενός του συνεργάτης διώκεται για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του δημοσίου.
Σήμερα ήταν αδύνατο να καταπιεί το συνταγματικό ασυμβίβαστο του πρώην συνεργάτης του να είναι υφυπουργός και ταυτόχρονα να ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα.
Η... αριστεία στην απάτη και στην κάλυψη των δικών μας ανθρώπων έχει τα όριά της.
Η ΕΦΣΥΝ έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη καθώς αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από ποιοτική αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους που δούλεψαν και φυσικά στον Δημήτρη Τερζή. Οφείλω όμως να προσθέσω και δύο ακόμα εκλεκτούς συναδέλφους. Την Άντα Ψαρρά και τον Νικόλα Ζηργάνο.
Είμαι υπερήφανος που δουλεύω μαζί τους. Και με τους τρεις.
Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν καθώς πολλές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Δεν θα πλήξετε καθόλου...
Και στην πενταετία του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν όλα ρόδινα καθώς είχαμε αρκετές παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών μετά από δημοσιεύματα που τους αφορούσαν. Οι περισσότερες όμως παραιτήσεις οφείλονταν σε ευθιξία...