ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Δωράκι 1.500 ευρώ στους δημοσιογράφους της Βουλής

Kontra: πρόκληση με δώρο 600.000 ευρώ σε βουλευτές και δημοσιογράφους

Καλομαθαίνει ο πρόεδρος της Βουλής τους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Κι αυτό γιατί με την απόφαση του Κώστα Τασούλα να χορηγήσει στους βουλευτές επιταγή 1.800 ευρώ για να ανανεώσουν τον ηλεκτρονικό τους εξοπλισμό, ευεργετήθηκαν και οι..
κοινοβουλευτικοί συντάκτες. Συγκεκριμένα οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στο κοινοβούλιο, όπως γράφει το enimerosi24, πήραν δωράκι αξίας 1.500 ευρώ και με το ποσό μπορούν να αγοράσουν Η/Υ, laptop, tablet κλπ.
Η εφημερίδα Kontra στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με βασικό τίτλο «Δώρο 600.000 ευρώ σε βουλευτές και δημοσιογράφους» κάνει λόγο για «παροχές σε προνομιούχους βουλευτές οι οποίοι εκτός από τον τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα μισθό που εισπράττουν κάθε μήνα και τα αναδρομικά, έχουν εξασφαλίσει μια σειρά άλλα προκλητικά προνόμια». Και συμπληρώνει η εφημεριδα:
«Το ελληνικό δημόσιο ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να τους εξασφαλίσει δωρεάν πολυτελή αυτοκίνητα, διαθέτουν πριβέ παιδικούς σταθμούς με έξοδα του δημοσίου για τα παιδιά τους, δικαιούνται ένα μεγάλο ποσό για να πληρώνουν το ενοίκιο του σπιτιού όσοι δεν διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία, έχουν εξασφαλίσει γκαράζ στη Βουλή, γραφεία και συνεργάτες οι οποίοι υποτίθεται τους βοηθούν στο νομοθετικό τους έργο».