ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Bήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες

Ο Γενικός Διευθυντής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» Βασίλης Στραβαρίδης θα είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00.
Ο Βασίλης Στραβαρίδης θα μιλήσει για το πώς η διεθνής, ανεξάρτητη,..
ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων.
Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.
Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.
Επιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.
Info:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 15:00
Εκπομπή: «Προσφέρω»
Live Streaming: webradio.ert.gr/proto