ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Αποχώρησε ο Γιάννης Καφάτος από το Documentonews

Μετά από τρία χρόνια αποχώρησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος από σάιτ της εφημερίδας Documento.
Ο Καφάτος, με μακρά πορεία στην τηλεόραση, ανέλαβε αρχισυντάκτης στη νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 με τους Κοτταρίδη - Πιτταρά από τις 6 ως τις 10 το πρωί που θα βγει στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους.
Ο Γιάννης Καφάτος, που..
αποχαιρέτησε την Παρασκευή συνεργάτες και συναδέλφους του στο Documento, έγραψε στο fb:

Ένας ωραίος επαγγελματικός κύκλος έφτασε στο τέλος του. Τρία χρόνια στο Documentonews.gr είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ωραίους ανθρώπους και καλούς επαγγελματίες. Είχα την απόλυτη ελευθερία της γνώμης στα ενυπόγραφα άρθρα μου, σε μια εποχή που δεν είναι αυτονόητο - γι' αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω ως ένα δείγμα της δουλειάς που κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης.
Δούλεψα πολύ, έκανα λάθη, ζήτησα συγγνώμη, έμαθα καινούργια πράγματα, δουλέψαμε δημιουργικά, ομαδικά, με πνεύμα ομαδικότητας και αλληλοσυνεννόησης, τσιτώσαμε, κλάψαμε (με τα προβλήματα ο ένας του άλλου), γελάσαμε - πολύ, και σήμερα που αποχαιρέτησα τους συναδέλφους μου στο σάιτ, την Εφημερίδα, και στο Κουτί της Πανδώρας έφυγα με μια συγκίνηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! Ξέρετε ποιοι είστε, δεν ταγκάρω!
Ραντεβού σε καμιά μπάρα με τα παρελκόμενα.