ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Οι εντιμότατοι φίλοι του κυρίου Μητσοτάκη

Tσίπρας: Ο κομματικός στρατός της fake αριστείας διοικεί το κράτος

Δεν έχουν τελειωμό οι «άριστοι» του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχουν βεβαρημένο παρελθόν και εξαιρετικά σοβαρές εμπλοκές με τη Δικαιοσύνη. Τελευταίο παράδειγμα που παρουσιάζει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο..
κ. Τάσος Φιλιππάκος, ο οποίος πριν από λίγες μέρες διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος κατηγορίας Π.Ε. στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα απόδημου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη, που με τη σειρά του βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας έχοντας δηλώσει ψευδώς ότι διαθέτει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.
Ο ίδιος το παραδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας με ανακοίνωσή του και χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τον κάλυψε απόλυτα, θεωρώντας πως το θέμα είναι λήξαν!
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο twitter σχετικά με το θέμα:
➤ Αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι, δικοί τους δημοσιογράφοι, αποτυχόντες πολιτευτές, μέλη της ΝΔ, της ΔΑΚΕ, της ΟΝΝΕΔ αποτελούν τον κομματικό στρατό της fake αριστείας που διοικεί αυτή τη στιγμή το κράτος.
➤ Το κράτος του κ. Μητσοτάκη, των κολλητών, των χορηγών, των συγγενών και φίλων, δεν κάμπτεται ακόμη και μπροστά σε αντικειμενικά ζητήματα, όπως το δήθεν πτυχίο του Υφυπουργού Εξωτερικών από το Πανεπιστήμιο Columbia.
➤ Σήμερα έρχεται μια ακόμη είδηση για τον κ. Διαματάρη, που σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στην Ευρώπη θα είχε αποπεμφθεί από την θέση του. Ο κ. Διαματάρης μπορεί να μην έχει ούτε μάστερ, ούτε πτυχίο αλλά έχει σύμβουλο με κακουργηματική δίωξη για απιστία και απάτη στην ΕΑΒ