ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ακρίτα: Μιλάτε σοβαρά τώρα κύριε Πέτσα;

Λέτε, χωρίς να ντρέπεστε, ότι θα κρατήσετε στο πόστο του τον υφυπουργό Διαματάρη;

Ξεσπάθωσε και η Ελενα Ακρίτα κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα με αφορμή τη δήλωσή του ότι «το θέμα του κ. Διαματάρη έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του υφυπουργού ότι σπούδασε».
 Η Ελενα Ακρίτα μετά τη κάλυψη Πέτσα στον υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη έγραψε στο fb, παραθέτοντας και τη σχετική δήλωση Πέτσα:..
"Μιλάτε σοβαρά, κύριε Πέτσα ή τρολάρετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό; Έχετε συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης; Ο άνθρωπος είπε ψέματα ξεκάθαρα. Και θα συνεχίσει να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Ζείτε ανάμεσά μας ή είστε εκτός πραγματικότητας; Έχετε διακτινιστεί από τον πλανήτη Κρύπτον και μάς το κρύβετε; Αν είναι ποτέ δυνατόν να μην παραιτηθεί κυβερνητικός λειτουργός που ‘συνελήφθη’ ψευδόμενος. Είναι απάντηση αυτή που δώσατε στον ελληνικό λαό; Δηλαδή θα τον κρατήσετε στο πόστο του; Γιατί αυτό μάς λέτε εσείς εδώ. Και το λέτε χωρίς να ντρέπεστε. Και μού είστε και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ευγε.
Εντιτ Έχω φάει σε μια πιτσαρία πού’ντο Χάρβαρντ στο δεξί σου χέρι, μπορείτε να με διορίσετε αν δεν σάς κάνει κόπο;"
Υπενθυμίζεται πως χθες, ο υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης σε δήλωσή του παραδέχθηκε ότι δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Columbia (σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, που έχει διανείμει η κυβέρνηση και έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών), διευκρινίζοντας πως «πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».