ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Τσίπρας: Να αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Διαματάρη

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη ζήτησε από τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Αλεξανδρούπολη. «Το απόγειο της αριστείας έρχεται να επιβεβαιώσει η είδηση ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα ομογένειας, ο κ. Διαματάρης, εκδότης.. του Εθνικού Κήρυκα, μιας εφημερίδας στην ομογένεια όπου 4,5 χρόνια δεν έκανε τίποτε άλλο από το να λοιδορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τότε, έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο πανεπιστήμιο Columbia, αλλά το πανεπιστήμιο αυτό μας λέει ότι πέρασε έξω από την πόρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν έχει πτυχίο, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, είναι το κράτος της fake αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας, του ρουσφετιού. Είναι αυτό το κράτος που μας οδήγησε στη χρεωκοπία και αυτό το κράτος πρέπει να το ξεχάσουμε, πρέπει να το υπερβούμε, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά σε αξιοκρατικές δομές και με οδηγό την αλήθεια και όχι την πολιτική εξαπάτηση και το ψέμα», τόνισε.
«Περιμένω τουλάχιστον μία απάντηση σήμερα από τον Μητσοτάκη για τον υφυπουργό του, αν τον κρατήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη, σημαίνει τελικά ότι δεν έχουν ιερό και όσιο», επεσήμανε.