ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Οι δύο Αντώνηδες, το πόκερ και τα ΙΕΚ δημοσιογραφίας

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ALPHA Αντώνης Σρόιτερ συντόνισε «debate» με τον... τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και σπουδαστές δημοσιογραφίας που έγινε στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν ό,τι ήθελαν τον Ρέμο ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για τη ζωή του και την καριέρα του.
Σε ερώτηση σπουδάστριας..
για την εμπλοκή του στα διοικητικά του Ηρακλή, ο Ρέμος απάντησε: «Όσο κι αν μ’ έχει προβληματίσει η περίοδος ενασχόλησής μου με τον Ηρακλή, τώρα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί λέω, καλώς τα πέρασα γιατί με έκαναν πιο δυνατό. Με έσωσε το ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε. Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία όμως δεν είναι τυχαία».
Μετά την τελευταία του διάκριση σε τουρνουά πόκερ, ρωτήθηκε για την ενασχόληση του με το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκαλύπτοντας τι είναι γι΄αυτόν.
«Το πόκερ για εμένα είναι ψυχανάλυση. Τα τουρνουά πόκερ τα θεωρώ συνεδρίες που ανταλλάσουμε ψυχολογικά τεστ ο ένας με τον άλλο. Εγώ χαλαρώνω με αυτό τον τρόπο. Δεν θα ήθελα ποτέ όμως να είμαι ένα παράδειγμα προς μίμηση και να πω ότι το πόκερ είναι καλό. Με τον τζόγο δεν έγινε ποτέ κανένας πλούσιος».

Ο Αντώνης Σρόιτερ συνεργάζεται (μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου Σία Κοσιώνη κ.α) με τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ (μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου Σία Κοσιώνη κ.α) και «εκπαιδεύει» σπουδαστές στο τμήμα δημοσιογραφίας.