ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τέλος ο... Μαίανδρος από το Open

Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της συνεργασίας με τον κύριο... Μαίανδρο Φουρθιώτη (έτσι τον ανέφερε το αρχικό δελτίο Τύπου). Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοινωση «δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και..
πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».
Ο Μαίανδρος ή Μένανδρος ή Μένιος Φουρθιώτης έχασε τη μάχη των ασφαλιστικών μέτρων με το κανάλι καθως το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή κατά των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Ετσι κατέπεσε  η προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί υπέρ του Φουρθιώτη, καθώς η ισχύς της ήταν μέχρι την έκδοση απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι η προσωρινή διαταγή υποχρέωνε το κανάλι να διατηρήσει τη συνεργασία του με τον Μένιο Φουρθιώτη στο τιμόνι της εκπομπής, όπως προέβλεπε η σύμβασή του.

  Το κανάλι έστειλε δεύτερο δελτίο Τύπου διορθώνοντας το Μαίανδρος σε Μένανδρος. Εμείς πάντων προτιμούμε το πρώτο