ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Οι δικαστικές περιπέτειες της Νατάσας Λιακουνάκου

Από το Κολωνάκι μέχρι το Μαϊάμι

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπήκε η Νατάσα Λιακουνάκου, σύζυγος του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, προκειμένου αυτή τη φορά να καταφέρει να εκδώσει διαβατήριο και να ταξιδέψει μέχρι το Μαϊάμι. Η ίδια υπέβαλε σχετικό αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ,..
ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό λόγω της κακουργηματικής κατηγορίας που αντιμετωπίζει για την υπόθεση με το κύκλωμα που έσπρωχνε ναρκωτικά στην κοσμική Αθήνα.
Μετά την άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. να προβεί στην έκδοση διαβατηρίου και λίγο πριν από τη δίκη της στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών για την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, η κυρία Λιακουνάκου ή Αναστασία Κατσαρού προσέφυγε μέσω των δικηγόρων της στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).
Με σχετική αίτηση που κατέθεσε ζητεί από τους ανώτατους δικαστές να ακυρώσουν την άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. να της εκδώσει διαβατήριο, επισημαίνοντας πως το εν λόγω ταξιδιωτικό έγγραφο είναι απαραίτητο για εκείνη προκειμένου να ταξιδέψει στο Μαϊάμι για να επισκεφθεί τον 19χρονο γιο της που σπουδάζει εκεί.
Η κυρία Λιακουνάκου στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να δικαστεί (μετά από δύο διακοπές της δίκης) μαζί με 26 ακόμη πρόσωπα -ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι ηθοποιοί, παρουσιαστές κ.ά.- για το κακουργηματικό αδίκημα της διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση αφορά σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με έδρα γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, ενώ η παραπομπή των 27 κατηγορουμένων σε δίκη έγινε με κλητήριο θέσπισμα 220 σελίδων.

- από ρεπορτάζ στο protothema.gr