ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αντιδράσεις για την πρωτοβουλία Κακλαμάνη

Αποφάσισε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή η Βουλή για τον Κ. Κατσίφα
Αντιδράσεις προκάλεσε η πρωτοβουλία του προεδρεύοντος Νικήτα  Κακλαμάνη να τηρήσει ενός λεπτού σιγή η Βουλή για τον Κ. Κατσίφα. «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και την..
χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη της δολοφονίας του εκ μέρους της αλβανικής αστυνομίας στους Χουλιαράτες. Ζητώ την έγκριση του Σώματος, γιατί δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό, να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή», ανέφερε ο Κακλαμάνης ανοίγοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Αποστάσεις από την πρωτοβουλία Κακλαμάνη κράτησε ο Νίκος Βούτσης με το περιβάλλον του Προέδρου της Βουλής να διευκρίνιζει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται μόνον με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων και πως κάτι τέτοιο δεν έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Την ίδια ώρα την ενόχλησή της εξέφρασε μέσω Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία που έγραψε: «Πρωτοβουλία του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη και όχι συλλογική απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, η ενός λεπτού σιγή σήμερα το πρωί στη Βουλή...».