ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Στ. Μαλέλης: Αν από κάτι κινδυνεύει η χώρα είναι από την ακροδεξιά του κ. Μητσοτάκη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Σταμάτης Μαλέλης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη: «Θεωρώ ότι ο κ. Βορίδης έκανε άλλο ένα ακροδεξιό παραλήρημα, όπως τότε που είπε ότι είναι ελλαττωματικές οι ιδέες της αριστεράς. Αυτό θεωρώ για άλλη μια φορά ότι κάνει και οδηγεί όσο μπορεί πιο ακροδεξιά την ΝΔ και αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα..
ακροδεξιάς στη ΝΔ, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος στην Ελλάδα. Αν από κάτι κινδυνεύει η χώρα είναι από την ακροδεξιά του κ. Μητσοτάκη».
(απο τη χθεσινή εκπομπή «Η Επομένη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στην ΕΡΤ)
***
Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας ΚΚΕ, αναφερόμενος στη συμφωνία ανάμεσα σε Τσίπρα και Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Μου προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, μέχρι και να πω αλγεινή εντύπωση αυτή η εικόνα που είδα χθες βραδύ στην τηλεόραση, αυτό που στήθηκε χθες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έδινε την εικόνα ενός παζαριού. Αυτή η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου δεν λύνει ιστορικές εκκρεμότητες, κατα την άποψη μας τις ενισχύει αυτές τις εκκρεμότητες και τις διαιωνίζει».
(από δηλώσεις του στο Ρ/Σ 90,1 στην εκπομπή «Να΄χαμε να λέγαμε» με τους Γ. Παπαχρήστο και Α. Παπαδόπουλο)
***
Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑΕ, για τους πλειστηριασμούς και τις εξελίξεις για το ν. Κατσέλη: «Αν τελειώσουν τον Νόμο Κατσέλη, όπως  προδιαγράφει το τρίτο μνημόνιο
και έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση, να ξέρετε ότι η τραγωδία θα είναι  γενικευμένη σε όλη την Ελλάδα. Δίνουμε την μάχη, όχι μόνο για να  παραμείνει ο Νόμος Κατσέλη, αλλά και για να βελτιωθεί και να
προστατευθεί πλήρως η πρώτη κατοικία, για να ενισχυθεί στην προστασία του δανειολήπτη και να προστατευθεί η λαϊκή περιουσία».
(από δελτίο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας)
***
Γιάννης Λούλης, πολιτικός αναλυτής, για τη συμφωνία ανάμεσα σε Τσίπρα και Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια έχει γίνει ένα βήμα προσέγγισης πολιτείας με την Εκκλησία. Οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα προς την Εκκλησία είναι πολλές και αυτή η γέφυρα είναι αναντίλεκτα προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι μια φωνή μετριοπάθειας. Αν με ανησυχεί κάτι είναι ότι σε δύσκολες ώρες η απουσία συναίνεσης είναι υπονομευτική για να βγούμε από την κρίση».
(απο την εκπομπή «Η Επομένη Μέρα» στην ΕΡΤ)